Mat mat mat...

Finns de något bättre än viltkött på tallriken?

Ytterfile från dovhjortskalv.
Ytterfile från rådjur.
 
Ytterfile från älgkalv.
Vildsvinsburgare.
Ytterfile från rådjur.
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det ser riktigt gott ut!!

2013-04-15 @ 20:14:50
URL: http://matobakdotcom.wordpress.com
Postat av: O.J

Ett par frågor : Hur varmt gör du filen för att den ska bli så fin rosa färg ??

Är det bara vildsvinsfärs eller blandar du med någon mer färs typ ??

Svar: Jag steker den bara i varm panna i mycket smör så den får fin färg, sen låter jag köttet vila en 10min innan man skär upp de i skivor. Jag brukar inte blanda i någon annan färs men däremot ägg, vispgrädde och ströbröd.
Ola Melkersson

2013-04-16 @ 08:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0