Skyddsjakt på gås. 10-03-26.Tanken denna dag var att jaga på en åker där de suttit ett antal hundra gäss nu de senaste dagarna. Men när klockan var 07.00 o vi bara lyckats skjuta en fågel på 1 1/2tim beslutade vi att byta åker. Tyvärr flög de dåligt överallt i dag verkade de som. Vindstilla o solsken är väl inget gåsaväder direkt men gött att stå i solen var det! :) Vi lyckades få ner 3st till på den nya åkern innan polaren inte tyckt e att de var lönt o stanna  kvar längre. Jag stannade ytterligare ett par timmar o fick ner 3st till, så 7st blev de totalt.


Skyddsjakt på gås. 10-03-18.
Blev tillfrågad om jag ville följa med på skyddsjakt på gås.
Dimmigt o lite halvkasst väder gjorde troligen att gässen flög lågt o vi fick oss en riktigt bra jaktdag.

Vi hade riktigt gott om fågel i luften o skyttet gick bra för oss båda.
Resultatet blev 35st gäss, 1 kråka o en trut på två bössor under några timmar denna morgonen, vilket jag tycker är ett riktigt bra reulta t.

Åteljakt på vildsvin. 10-03-08.

Åkte ut ett par timmar tillsammans med en annan i jaktlaget o vi satt på två olika åtlar. Vi satt mellan 18.00-20.00. Själv hade jag bara rådjur o harar framme o åt. Kompisen däremot hade 8st grisar framme, varav han sköt en mindre galt, 46kg lv.


Skyddsjakt på gås. 10-03-06.Blev tillfrågad om jag ville följa med på lite skyddsjakt o vi var totalt 6 man som satt ett par timmar nu på morgonen. Vi såg en hel del fågel, men de var inte många som kom inom håll. 2st fåglar på 6 bössor blev de bara, men de var iaf skönt o komma ut lite.

RSS 2.0