Ytterfilé på rådjur med ädelostsås.

Ytterfile/benfri kotlettrad av rådjur med ädelostsås. Stek alla sidor på köttet tills de fått fin färg, lägg köttet att vila en stund. Ädelostsås är väldigt enkelt att göra, låt vispgrädde sjuda upp och smula ner osten i grädden och rör runt tills såsen tjocknat. Behövs ingen redning för osten reder såsen. Perfekt mat för den som går på GI eller LCHF dieter som verkar vara populärar just nu. Serveras med potatisgratäng eller rotfrukter eller vad man nu tycker om.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Ser gott ut ska prova en dag! Ädelost är för himla gott!

2011-04-02 @ 22:50:01
URL: http://danielsjakt.blogg.se/
Postat av: annsoh

Kör igång dagens blogg! Gå in och anmäl dig! Puss lycka till! :D

2011-04-03 @ 04:15:53
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Blekingebo

Ser supergott ut! Rådjurssadeln ska files till nästa gång, det lovar jag!!!

2011-04-03 @ 10:41:27
Postat av: Johanna

Mums! Det ser jättegott ut! Du verkar alltid lyckas med din matlagning! Tummen upp till dig!

2011-04-03 @ 19:09:46
Postat av: Ola

Tack. Smakade riktigt gott!

2011-04-04 @ 12:17:44
URL: http://vildsvinsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0