Tacopaj på vildsvinsfärs.

Deg.
2,5dl vetemjöl.
125g smör.
2-3msk vatten.
Fyllning.
500g vildsvinsfärs.
1 påse tacokrydda.
2 dl crème fraiche paprika chili.
En skivad stor tomat.
15st finhackade feferoni.
200g riven ost.
Tillagning.
Blanda mjöl och smör tillsätt vatten och blanda till en deg. Tryck sedan ut den i en normalstor pajform. Ställ in i kyl i 30min. Fögrädda där efter pajskalet i 10min i 225grader. Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan lägg sedan i färsen i pajskalet. Bred över crème fraichen och lägg på feferoni och tomaten. Strö på osten och grädda pejen i ugnen i 10-15min tills den fått fin färg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0