Vildsvin på fatet.
Moussaka på vildsvin.

05,kg Ost
0,5l Vispgrädde
7dl Standardmjölk
1,5kg Tunnt skivad potatis
1,5kg Vildsvinsfärs
4st Gula lökar
2st Stora auberginer ac 1cm tjocka skivor
4st Stora vitlöksklyftor
4st Stora nävar torkade trattkantareller
1st Näve färsk timjan
2st msk Tomatpure
2st msk Tomatsalsa
Salt & Svartpeppar
Vädigt enkel rätt att göra.
Stek färsen, blanda ner tomatpure och salsan, krydda med salt och peppar.
Varva sedan allt i ungsformen. Potatis, lök, färs, timjan, svampen. Sista lagret la jag med aubergine sedan hällde jag på grädde och mjölken över. På med aluminiumfolie och in ugnen i ca 40-45min i 225grader tills potatisen är färdig.
Tag av folien och strö över osten grädda i ugen till det fått fin färg ca 15-20min.
Blev inte alls tokigt!