Bockahorn. 2010-11-11.

Skitväder o bestämde mig för o göra lite plats i frysen. Kokte o blekte 4st bockhorn, flådde även av en mård. Mården sköt jag på en vildsvinsåtel för ett tag sen. Tänkte se om de går att ta till vara på skinnet själv, har tidigare lämnat i väg mårdskinn till beredning men nu har jag bara flått och tagit bort alla köttrester runt läppar osv. Saltat in skinnet o hägnt de på torkning i ett svalt utrymme. Får se om de funkar eller om man får kasta de?





   

Kommentarer
Postat av: Anders

Jäkla fin bock :)

2010-11-13 @ 14:38:56
URL: http://www.andersjakt.se
Postat av: Ola

Ja de var en fin bock. Tror det är en bra bronsbock? Vikt efter kokning 645gram, när den torkat en dag vägde den 530gram. Vet inte hur mycket mer den minskar i vikt?

2010-11-13 @ 17:14:44
URL: http://vildsvinsjakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0